PERFORMANCES  TRAINING   AGENDA   OVER   CONTACT         NL  /  ENG   

WEKELIJKS OPEN tRAININGRuimte om elkaar te ontmoeten en te trainen in fysiek contact.

We bieden materiaal aan vanuit onze gedeelde praktijk binnen The100Hands, met de focus op partnering en trainingsmodellen waarmee elke deelnemer zijn eigen strategieën en visie op beweging en interactie kan ontwikkelen.

We kijken naar communicatie door middel van aanraking en druk, ontwikkelen stevige en verbonden bewegingskwaliteiten die ruimte open laten voor spel en improvisatie, terwijl we de noodzakelijke veiligheid/het vertrouwen in jezelf en de anderen waarborgen. De aangeboden hulpmiddelen en situaties kunnen het startpunt zijn voor verdere persoonlijke verkenning, of je nu een danser, performer, sporter of bewegingsfanaat bent.

Trainingen kunnen afzonderlijk worden gevolgd, maar waar mogelijk zullen verwijzingen naar eerdere trainingen worden gemaakt. In onze trainings gebruiken we rekwisieten waarin door ons zal worden voorzien.

Een professionele dansachtergrond is niet vereist, stevige algemene fitness is dat wel. We hechten veel waarde aan respect, nieuwsgierigheid en de wil om fysiek met anderen samen te werken. Kom op tijd, klaar om te werken, te zweten en plezier te hebben!

The trainings worden geleid door Mojra Vogelnik-Skerlj, Jasper Dzuki Jelen en Jade van den Hout.

PRAKTISCH


Winter Editie CONTINUES: januari tot eind mei 2019
wekelijks op woendag van 9:00-10:30 uu
in DansBrabant studio, De Nieuwe Vorst, Willem II straat 49, 5038 BD, Tilburg
entree om 8:55 aan de voordeur
donatie: € 5,- (cash only)
contact: mojra(at)the100hands.com, jasper(at)the100hands.com, vandenhout.jade(at)gmail.com


︎      ︎      ︎     ︎